Our Philosophy

Vision & Mission

Het team van YIP Kappers gelooft in ambitie en in beleving. YIP mensen zijn allround professionals met jarenlange ervaring in de schoonheid- en kappersbranche. Ieder van ons heeft zijn eigen specialismen & passie, eigen identiteit en een eigen wijsheid. Wij blijven onszelf continu trainen en laten ons inspireren op de laatste technieken en trends. In gesprek blijven met en luisteren naar jou is onze drijfveer. Iedereen is uniek, met een eigen identiteit, lifestyle en eigen persoonlijke wensen en ideeen. Alleen op die manier halen wij het beste uit onszelf, want dat leidt tot de beste behandelingen en de beste resultaten.Naast professionaliteit, houden wij YIP mensen ook van gezelligheid en sfeer. Wij zijn dan ook van mening dat professionaliteit uitstekend hand in hand gaat met ongedwongen huiselijkheid.

Dus......laat je dagelijkse verantwoordelijkheden even los en kom tot rust bij YIP Kappers, een salon die je laat onthaasten, voorzien is van comfort en gezelligheid, gecombineerd met de aandacht van je eigen professional.

Kortom, YIP Kappers hebben passie voor het ambacht, het hand- en maatwerk van de behandelingen waarbij de focus ligt op de kwaliteit, klant identiteit en beleving.

Your Identity our Passion en wij gaan voor Hair that fits you and your lifestyle!

 Vision & Mission

The people of YIP Kappers believe in ambition and experiences. They are allround professionals with many years of experience in the beauty- and hairdressline. They all have their own specialities and passion, own identity and own wisdom. We train ourselves continuously and we get inspired on the latest techniques and trends. It is our mainspring to keep talking and listen to you. Everyone is unique, with their own identity, lifestyle and personal wishes en ideas. Only in this way we can get the best out of ourselves, so we can offer you the best treatments and best results.

YIP KAPPERS

Meerzand 14
5658 LJ Eindhoven

t: (040) 235 15 13

e: info@yipkappers.nl 

Wij zijn te vinden in het
Winkelcentrum Meerrijk te
Meerhoven naast de
Albert Heijn

 

          Openingstijden:
           
          ma 10:00 - 18.00
          di 09.00 - 18:00
          wo 09.00 - 20:00
          do 09.00 - 20:00
          vr 09.00 - 20:00
          za 08:00 - 17:00


Onze kleuringen zijn helaas
alleen telefonisch in te boeken
daar de behandelingstijd moeilijk
is aan te geven en wij altijd kwaliteit
willen bieden. Onze excuses hiervoor!s2 - Ontwerp en techniek © 2012-2020 Montay Media