Great Lengths & Hairloxx extensions

Hairextensions

De extensions van zowel Great Lengths als Hairloxx hebben vele mogelijkheden, Trendy vormen, uitlopende punten, asymmetrische lijnen of een spannend voller model. Misschien heeft u binnenkort een feestje of misschien wilt u gewoon eens gek doen, dan is ook de funny color extension één van de mogelijkheden.
 
Verlenging
 
Droomt u ook van prachtig haar?
 
Een droom van zeer veel vrouwen wordt nu in een mum van tijd werkelijkheid. Lang natuurlijk haar, sterk, gezond, volumineus en vol vitaliteit.


Uw haar groeit ongeveer 1 cm per maand. Om door eigen haargroei tot lang haar te komen, moet u minstens 5 jaar geduld hebben. Dankzij de extensions kan u nu gemakkelijk in enkele uren een lengte krijgen tot 60 cm.

Verdikking / Meer volume

De natuur voorziet helaas niet iedereen van voldoende haar. En niet iedereen heeft het geluk met een volumineuze look door het leven te gaan. Geen nood, dankzij de fijne toepassingstechniek van Greath Lengths & Hairloxx wordt de mogelijkheid geboden aan vrouwen met fijn en/of weinig haar, volume te verwerven naar persoonlijke behoefte en wens.Het is heerlijk om met uw handen door uw prachtige haar te kunnen glijden en de sterkte en vitaliteit te voelen tot in de punten. Hieronder de talloze mogelijkheden van Great Lengths & Hairloxx:

Onze medewerkers geven u graag meer informatie over al deze mogelijkheden en zij zullen u ook graag uitleggen wat de verschillen zijn tussen Great Lengths en Hairloxx
YIP KAPPERS

Meerzand 14
5658 LJ Eindhoven

t: (040) 235 15 13

e: info@yipkappers.nl 

Wij zijn te vinden in het
Winkelcentrum Meerrijk te
Meerhoven naast de
Albert Heijn

 

          Openingstijden:
           
          ma 10:00 - 18.00
          di 09.00 - 18:00
          wo 09.00 - 20:00
          do 09.00 - 20:00
          vr 09.00 - 20:00
          za 08:00 - 17:00


Onze kleuringen zijn helaas
alleen telefonisch in te boeken
daar de behandelingstijd moeilijk
is aan te geven en wij altijd kwaliteit
willen bieden. Onze excuses hiervoor!s2 - Ontwerp en techniek © 2012-2020 Montay Media